Wijn Sligro: Een uitgebreid assortiment voor de wijnliefhebber

Sligro is een groothandel die zich richt op de horeca en de foodprofessional. Het assortiment van Sligro is dan ook zeer uitgebreid en van hoge kwaliteit. Een belangrijk onderdeel van het assortiment is de wijnafdeling. Sligro heeft een groot aanbod aan wijnen uit verschillende landen en regio’s. In dit artikel gaan we dieper in op het aanbod van wijn bij Sligro.

Wijn sligro

Assortiment

Sligro heeft een zeer uitgebreid assortiment aan wijnen. Het aanbod bestaat uit wijnen uit verschillende landen en regio’s. Zo zijn er wijnen uit Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Duitsland, Oostenrijk, Chili, Argentinië, Zuid-Afrika, Australië en Nieuw-Zeeland. Ook zijn er wijnen uit minder bekende wijnlanden zoals Hongarije, Roemenië en Slovenië.

Naast het aanbod aan wijnen uit verschillende landen en regio’s heeft Sligro ook een groot aanbod aan verschillende druivensoorten. Zo zijn er wijnen gemaakt van de bekende druivensoorten zoals Chardonnay, Sauvignon Blanc, Merlot en Cabernet Sauvignon. Maar ook minder bekende druivensoorten zoals Viognier, Verdejo, Tempranillo en Malbec zijn vertegenwoordigd in het assortiment.

Naast de verschillende landen, regio’s en druivensoorten heeft Sligro ook een groot aanbod aan biologische wijnen. Deze wijnen zijn gemaakt van druiven die op een biologische manier zijn verbouwd en er zijn geen chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt. Ook zijn er wijnen die gemaakt zijn van druiven die op een biodynamische manier zijn verbouwd. Bij biodynamische wijnbouw wordt er rekening gehouden met de stand van de maan en de sterren en wordt er gewerkt met natuurlijke meststoffen.

Prijs-kwaliteitverhouding

Sligro staat bekend om zijn goede prijs-kwaliteitverhouding. Dit geldt ook voor het aanbod aan wijnen. De wijnen bij Sligro zijn van hoge kwaliteit en hebben een goede prijs. Dit komt doordat Sligro groot inkoopt en daardoor scherpe prijzen kan bieden aan zijn klanten.

Naast de goede prijs-kwaliteitverhouding heeft Sligro ook regelmatig aanbiedingen op zijn wijnen. Zo zijn er vaak kortingen op wijnen die in de aanbieding zijn. Ook zijn er regelmatig acties waarbij je bijvoorbeeld bij aankoop van een bepaalde hoeveelheid wijn een gratis fles krijgt.

Advies op maat

Bij Sligro kun je terecht voor advies op maat. Zo zijn er wijnadviseurs die je kunnen helpen bij het maken van een keuze uit het grote aanbod aan wijnen. Deze wijnadviseurs hebben veel kennis van wijn en kunnen je helpen bij het vinden van de juiste wijn voor bijvoorbeeld een bepaald gerecht of een bepaalde gelegenheid.

Ook kun je bij Sligro terecht voor wijnproeverijen. Tijdens deze proeverijen kun je verschillende wijnen proeven en krijg je uitleg over de wijnen en de bijbehorende gerechten. Dit is een leuke en leerzame manier om meer te weten te komen over wijn.

Online bestellen

Naast het bezoeken van een Sligro vestiging kun je ook online wijnen bestellen bij Sligro. Op de website van Sligro kun je het volledige assortiment aan wijnen bekijken en bestellen. Het voordeel van online bestellen is dat je gemakkelijk kunt zoeken naar de juiste wijn en dat je de wijn thuis kunt laten bezorgen.

Als je regelmatig wijn bestelt bij Sligro kun je ook een zakelijk account aanmaken. Met een zakelijk account kun je gemakkelijk en snel wijnen bestellen en heb je inzicht in je bestelhistorie en facturen.

Conclusie

Sligro heeft een zeer uitgebreid assortiment aan wijnen uit verschillende landen en regio’s. Het aanbod bestaat uit wijnen gemaakt van verschillende druivensoorten en er zijn ook biologische wijnen verkrijgbaar. De prijs-kwaliteitverhouding is goed en er zijn regelmatig aanbiedingen op de wijnen. Bij Sligro kun je terecht voor advies op maat en er worden regelmatig wijnproeverijen georganiseerd. Ook kun je gemakkelijk online wijnen bestellen bij Sligro. Kortom, Sligro is een goede keuze voor de wijnliefhebber die op zoek is naar een uitgebreid assortiment en goede service.

Nog meer ontdekken over wijn? Lees dan ons artikel over i am wijn.

Plaats een reactie