Beste rode wijn Lidl

Als wijnliefhebber ben je vast bekend met de Lidl. Deze supermarkt staat bekend om zijn goede kwaliteit wijn voor een betaalbare prijs. Maar wat is nu eigenlijk de beste rode wijn bij de Lidl? In dit artikel zetten we de beste rode wijnen van de Lidl voor je op een rijtje.

Beste rode wijn lidl

1. Cimarosa Cabernet Sauvignon

De Cimarosa Cabernet Sauvignon is een heerlijke rode wijn uit Chili. Deze wijn heeft een volle smaak met tonen van zwarte bessen en een hint van vanille. De afdronk is lang en krachtig. Deze wijn is perfect om te drinken bij een stuk rood vlees of een kaasplankje. De Cimarosa Cabernet Sauvignon is verkrijgbaar bij de Lidl voor slechts €4,99.

2. Château de Montmirail Gigondas

De Château de Montmirail Gigondas is een Franse rode wijn uit de Rhône streek. Deze wijn heeft een diepe robijnrode kleur en een complexe smaak met tonen van rood fruit, kruiden en een hint van chocolade. De afdronk is lang en elegant. Deze wijn is perfect om te drinken bij een stuk wild of een kaasplankje. De Château de Montmirail Gigondas is verkrijgbaar bij de Lidl voor €12,99.

3. Toro Loco Reserva

De Toro Loco Reserva is een Spaanse rode wijn uit de regio Valencia. Deze wijn heeft een diepe robijnrode kleur en een complexe smaak met tonen van rijp fruit, vanille en kruiden. De afdronk is lang en krachtig. Deze wijn is perfect om te drinken bij een stuk rood vlees of een kaasplankje. De Toro Loco Reserva is verkrijgbaar bij de Lidl voor €5,99.

4. Château de Costis

De Château de Costis is een Franse rode wijn uit de Bordeaux streek. Deze wijn heeft een diepe robijnrode kleur en een complexe smaak met tonen van rood fruit, kruiden en een hint van vanille. De afdronk is lang en elegant. Deze wijn is perfect om te drinken bij een stuk rood vlees of een kaasplankje. De Château de Costis is verkrijgbaar bij de Lidl voor €7,99.

5. Cimarosa Shiraz

De Cimarosa Shiraz is een Australische rode wijn uit de regio South Eastern Australia. Deze wijn heeft een diepe robijnrode kleur en een volle smaak met tonen van rijp fruit en kruiden. De afdronk is lang en krachtig. Deze wijn is perfect om te drinken bij een stuk rood vlees of een kaasplankje. De Cimarosa Shiraz is verkrijgbaar bij de Lidl voor €4,99.

Conclusie

De Lidl heeft een ruim assortiment aan rode wijnen van goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. De beste rode wijnen bij de Lidl zijn de Cimarosa Cabernet Sauvignon, Château de Montmirail Gigondas, Toro Loco Reserva, Château de Costis en Cimarosa Shiraz. Deze wijnen hebben allemaal een complexe smaak en zijn perfect om te drinken bij een stuk rood vlees of een kaasplankje. Probeer ze allemaal en ontdek welke jouw favoriet is!Nog meer ontdekken over wijn? Lees dan ons artikel over Wijn per post: de nieuwe manier van wijn kopen.

Plaats een reactie