Rumag Wijn: De Perfecte Combinatie van Humor en Wijn

Rumag, het Nederlandse merk dat bekend staat om zijn sarcastische en humoristische teksten op kleding, accessoires en social media, heeft nu ook zijn eigen wijnlijn. Rumag wijn is de perfecte combinatie van humor en wijn, en is een geweldige toevoeging aan elke gelegenheid.

Rumag wijn

De Geschiedenis van Rumag

Rumag is opgericht in 2014 door Thijs van der Heide en Nick de Vries. Het begon allemaal met het maken van grappige teksten op T-shirts, maar al snel groeide het uit tot een volwaardig merk met een breed scala aan producten. Rumag staat bekend om zijn sarcastische en soms controversiële teksten, die vaak een gevoelige snaar raken bij mensen.

Met meer dan 1,5 miljoen volgers op Instagram en een enorme fanbase, is Rumag uitgegroeid tot een van de meest populaire merken in Nederland. Het merk heeft zelfs zijn eigen televisieprogramma en heeft samengewerkt met grote merken zoals Heineken en Hema.

De Wijnlijn van Rumag

Rumag heeft nu ook zijn eigen wijnlijn, die bestaat uit drie verschillende wijnen: een witte wijn, een rode wijn en een rosé. De wijnen zijn gemaakt in samenwerking met het gerenommeerde wijnhuis La Pauline en zijn van hoge kwaliteit.

De witte wijn is een blend van Sauvignon Blanc en Colombard druiven en heeft een frisse en fruitige smaak. De rode wijn is een blend van Merlot en Cabernet Sauvignon druiven en heeft een volle en krachtige smaak. De rosé is een blend van Grenache en Cinsault druiven en heeft een lichte en fruitige smaak.

Elke fles Rumag wijn heeft een uniek etiket met een grappige tekst die typerend is voor het merk. Zo staat er op de witte wijn “Ik ben niet zo’n wijndrinker, maar als ik drink, drink ik Rumag wijn” en op de rode wijn “Ik ben niet zo’n romanticus, maar als ik romantisch doe, drink ik Rumag wijn”.

De Perfecte Combinatie van Humor en Wijn

Rumag wijn is de perfecte combinatie van humor en wijn. Het merk staat bekend om zijn grappige teksten en met de wijnlijn hebben ze deze humor weten te vertalen naar de flessen wijn. De teksten op de etiketten zijn herkenbaar voor iedereen die bekend is met het merk en zorgen voor een glimlach op het gezicht van de drinker.

Maar het gaat niet alleen om de humor. De wijnen zijn van hoge kwaliteit en hebben een heerlijke smaak. Of je nu een witte wijn drinker bent of juist meer van rode wijn houdt, er is voor ieder wat wils. De wijnen zijn perfect om te drinken tijdens een gezellige borrel met vrienden of tijdens een romantisch diner met je partner.

Waar te Koop?

Rumag wijn is verkrijgbaar via de website van Rumag en bij verschillende slijterijen en wijnhandels in Nederland. De prijs per fles ligt rond de €10,-, wat een zeer redelijke prijs is voor een wijn van deze kwaliteit.

Conclusie

Rumag wijn is de perfecte combinatie van humor en wijn. Het merk heeft zijn kenmerkende humor weten te vertalen naar de flessen wijn, wat zorgt voor een unieke en grappige ervaring. Maar het gaat niet alleen om de humor, de wijnen zijn van hoge kwaliteit en hebben een heerlijke smaak. Of je nu een witte wijn drinker bent of juist meer van rode wijn houdt, er is voor ieder wat wils. Rumag wijn is een geweldige toevoeging aan elke gelegenheid en is zeker het proberen waard.

Nog meer ontdekken over wijn? Lees dan ons artikel over Madeira wijn: een unieke en veelzijdige wijn uit Portugal.

Plaats een reactie