google.com, pub-4579791368436773, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Overmars Wijn: De Passie van een Familiebedrijf

Overmars Wijn is een familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar actief is in de wijnhandel. Het bedrijf is opgericht door de broers Jan en Henk Overmars, die hun passie voor wijn wilden delen met anderen. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip in de Nederlandse wijnwereld en biedt het een breed assortiment aan wijnen uit alle delen van de wereld.

Overmars wijn

De Geschiedenis van Overmars Wijn

Jan en Henk Overmars begonnen in 1989 met het importeren van wijnen uit Frankrijk en Italië. Al snel breidden ze hun assortiment uit met wijnen uit andere landen, zoals Spanje, Portugal en Zuid-Afrika. Het bedrijf groeide gestaag en in 1995 openden ze hun eerste wijnwinkel in Amsterdam.

In de jaren die volgden openden ze nog twee winkels in Amsterdam en een in Haarlem. Ook begonnen ze met het leveren van wijnen aan restaurants en hotels. Het bedrijf groeide uit tot een belangrijke speler in de Nederlandse wijnhandel.

Het Assortiment van Overmars Wijn

Overmars Wijn biedt een breed assortiment aan wijnen uit alle delen van de wereld. Van klassieke Franse wijnen tot moderne wijnen uit Australië en Nieuw-Zeeland. Het bedrijf heeft een uitgebreide selectie aan biologische en biodynamische wijnen en biedt ook een aantal exclusieve wijnen aan.

Naast wijn biedt Overmars Wijn ook een assortiment aan gedistilleerde dranken, zoals whisky, gin en rum. Ook hebben ze een selectie aan olijfolie, azijn en andere delicatessen.

De Filosofie van Overmars Wijn

Bij Overmars Wijn staat kwaliteit voorop. Het bedrijf selecteert alleen wijnen van de hoogste kwaliteit en werkt samen met wijnmakers die dezelfde passie en toewijding hebben voor hun vak. Het bedrijf hecht veel waarde aan duurzaamheid en biedt daarom een uitgebreide selectie aan biologische en biodynamische wijnen.

Overmars Wijn gelooft dat wijn meer is dan alleen een drankje. Het is een beleving die je deelt met anderen. Daarom organiseert het bedrijf regelmatig proeverijen en evenementen waarbij je kennis kunt maken met nieuwe wijnen en andere wijnliefhebbers kunt ontmoeten.

De Service van Overmars Wijn

Bij Overmars Wijn staat service hoog in het vaandel. Het bedrijf heeft een team van ervaren wijnexperts die je kunnen adviseren bij het kiezen van de juiste wijn. Ook biedt het bedrijf een snelle en betrouwbare levering aan restaurants en hotels.

Daarnaast biedt Overmars Wijn ook een aantal extra services aan, zoals het graveren van wijnflessen en het samenstellen van cadeaupakketten. Zo kun je een persoonlijk cadeau geven aan een wijnliefhebber.

Conclusie

Overmars Wijn is een familiebedrijf met een passie voor wijn. Het bedrijf biedt een breed assortiment aan wijnen uit alle delen van de wereld en hecht veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Met een team van ervaren wijnexperts en een uitstekende service is Overmars Wijn een begrip in de Nederlandse wijnwereld.

Nog meer ontdekken over wijn? Lees dan ons artikel over Hoe lang is wijn houdbaar ongeopend?.

Plaats een reactie