Meiland wijn Jumbo: de nieuwe hit in de supermarkt

De Meiland wijn van de bekende televisiefamilie is sinds kort verkrijgbaar bij Jumbo supermarkten. De wijn, die eerder alleen te koop was via de website van de familie, is nu dus ook te vinden in de schappen van de supermarkt. Maar wat maakt deze wijn zo bijzonder en waarom is het zo’n hit?

Meiland wijn jumbo

De geschiedenis van de Meiland wijn

De Meiland wijn is ontstaan tijdens de opnames van het televisieprogramma ‘Chateau Meiland’. In het programma is te zien hoe de familie een chateau in Frankrijk koopt en opknapt. Tijdens deze opnames ontdekken ze de Franse wijnen en besluiten ze om zelf een eigen wijn te maken. Dit resulteert in de lancering van de Meiland wijn in 2019.

De wijn is een blend van drie verschillende druivensoorten: merlot, cabernet sauvignon en cabernet franc. De druiven worden verbouwd in de Languedoc-Roussillon regio in Frankrijk. De wijn heeft een volle smaak met tonen van rood fruit en kruiden.

De populariteit van de Meiland wijn

De populariteit van de Meiland wijn is voornamelijk te danken aan het televisieprogramma ‘Chateau Meiland’. Het programma trekt wekelijks meer dan een miljoen kijkers en de familie heeft een grote schare fans. De wijn is dan ook een echte must-have voor de fans van de familie.

Maar ook buiten de fans van de familie is de wijn populair. De wijn heeft namelijk een goede prijs-kwaliteitverhouding en is daardoor voor veel mensen een aantrekkelijke keuze. Daarnaast is de wijn ook nog eens makkelijk verkrijgbaar bij Jumbo supermarkten, wat het voor veel mensen nog aantrekkelijker maakt.

De Meiland wijn bij Jumbo

Sinds kort is de Meiland wijn dus ook te vinden bij Jumbo supermarkten. De wijn is verkrijgbaar in zowel de rode als de rosé variant en kost €6,99 per fles. De wijn is te vinden in het schap bij de andere wijnen en heeft een herkenbaar etiket met daarop de bekende familie.

De Meiland wijn is niet de enige wijn van een bekende Nederlander die te vinden is bij Jumbo. Zo heeft ook Ilja Gort, bekend van het televisieprogramma ‘Gort over de grens’, zijn eigen wijnlijn bij de supermarkt. Deze wijnen zijn te vinden onder de naam ‘La Tulipe’.

Conclusie

De Meiland wijn van de bekende televisiefamilie is sinds kort te vinden bij Jumbo supermarkten. De populariteit van de wijn is voornamelijk te danken aan het televisieprogramma ‘Chateau Meiland’ en de goede prijs-kwaliteitverhouding. De wijn is verkrijgbaar in zowel de rode als de rosé variant en kost €6,99 per fles. Naast de Meiland wijn heeft ook Ilja Gort zijn eigen wijnlijn bij Jumbo, genaamd ‘La Tulipe’.

Nog meer ontdekken over wijn? Lees dan ons artikel over Kaasfondue wijn: de perfecte combinatie voor een gezellige avond.

Plaats een reactie