Henri Bloem Wijn: De Passie voor Wijn

Henri Bloem Wijn is een begrip in Nederland als het gaat om kwaliteitswijnen. Het bedrijf is opgericht in 1980 door Henri Bloem en heeft inmiddels meerdere vestigingen door het hele land. Henri Bloem Wijn staat bekend om zijn uitgebreide assortiment van wijnen uit alle hoeken van de wereld. Het bedrijf heeft een passie voor wijn en dat is te merken aan de kwaliteit van de wijnen en de service die zij bieden.

Henri bloem wijn

Assortiment

Henri Bloem Wijn heeft een uitgebreid assortiment van wijnen uit alle hoeken van de wereld. Het assortiment bestaat uit meer dan 2000 wijnen en wordt zorgvuldig samengesteld door de wijnkenners van Henri Bloem. Het assortiment bestaat uit wijnen van bekende en minder bekende wijnhuizen. Naast de bekende wijnlanden als Frankrijk, Italië en Spanje heeft Henri Bloem Wijn ook wijnen uit landen als Australië, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika.

Henri Bloem Wijn heeft ook een eigen import van wijnen uit Frankrijk en Italië. Deze wijnen worden rechtstreeks bij de wijnhuizen ingekocht en zijn exclusief verkrijgbaar bij Henri Bloem Wijn. Het assortiment van Henri Bloem Wijn is dus uniek en biedt voor ieder wat wils.

Service

Bij Henri Bloem Wijn staat service hoog in het vaandel. Het personeel van Henri Bloem Wijn is zeer deskundig en kan u adviseren bij het maken van uw keuze. Het personeel heeft veel kennis van wijn en kan u alles vertellen over de wijnen in het assortiment. Daarnaast organiseert Henri Bloem Wijn regelmatig proeverijen en wijn-spijs avonden. Tijdens deze avonden kunt u kennis maken met de wijnen uit het assortiment en krijgt u tips over welke wijn het beste bij welk gerecht past.

Henri Bloem Wijn heeft ook een webshop waar u gemakkelijk en snel uw favoriete wijnen kunt bestellen. De wijnen worden snel en veilig bij u thuisbezorgd. Daarnaast biedt Henri Bloem Wijn ook de mogelijkheid om uw wijnen te laten bezorgen bij een van de vestigingen. U kunt de wijnen dan op uw gemak ophalen en eventueel nog advies vragen aan het personeel.

Henri Bloem Wijn Academy

Henri Bloem Wijn heeft ook een eigen wijnacademie. Hier kunt u verschillende cursussen en workshops volgen op het gebied van wijn. De cursussen en workshops worden gegeven door ervaren wijnkenners en zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. U kunt bijvoorbeeld een cursus volgen over de wijnen uit een bepaald land of een workshop over het combineren van wijn en spijs.

De Henri Bloem Wijn Academy biedt ook de mogelijkheid om een wijnreis te maken. Tijdens deze reis bezoekt u verschillende wijnhuizen en krijgt u een kijkje achter de schermen. U kunt hierbij denken aan een reis naar de Champagne streek of naar de wijnhuizen in Toscane.

Conclusie

Henri Bloem Wijn is een begrip in Nederland als het gaat om kwaliteitswijnen. Het assortiment is uitgebreid en biedt voor ieder wat wils. Het personeel is zeer deskundig en kan u adviseren bij het maken van uw keuze. Daarnaast biedt Henri Bloem Wijn ook de mogelijkheid om cursussen en workshops te volgen en een wijnreis te maken. Henri Bloem Wijn heeft een passie voor wijn en dat is te merken aan de kwaliteit van de wijnen en de service die zij bieden.

Nog meer ontdekken over wijn? Lees dan ons artikel over Alcoholvrije wijn: een gezond alternatief.

Plaats een reactie