Harry Mens Wijn: De Passie van een Bekende Nederlander

Harry Mens is een bekende Nederlander die vooral bekend staat als presentator van het televisieprogramma Business Class. Maar wist je dat Harry Mens ook een grote passie heeft voor wijn? In dit artikel gaan we dieper in op de liefde van Harry Mens voor wijn en wat zijn favoriete wijnen zijn.

Harry mens wijn

De Passie van Harry Mens voor Wijn

Harry Mens is al jarenlang een fervent wijnliefhebber. Hij heeft een uitgebreide collectie wijnen en is altijd op zoek naar nieuwe en bijzondere wijnen om aan zijn collectie toe te voegen. Harry Mens is vooral geïnteresseerd in Franse wijnen, maar ook wijnen uit andere landen kunnen op zijn waardering rekenen.

Harry Mens is niet alleen een liefhebber van wijn, maar ook een kenner. Hij heeft veel kennis over wijn en kan feilloos de verschillende smaken en aroma’s herkennen. Daarnaast heeft hij ook veel ervaring met het combineren van wijn en spijs, wat hem een echte gastronoom maakt.

De Favoriete Wijnen van Harry Mens

Harry Mens heeft een uitgebreide collectie wijnen, maar er zijn een aantal wijnen die hij als zijn favorieten beschouwt. Hieronder vind je een overzicht van de favoriete wijnen van Harry Mens:

  • Château Margaux: Dit is een van de meest prestigieuze wijnen ter wereld en Harry Mens is er dol op. Château Margaux is een Franse wijn uit de Bordeaux-streek en staat bekend om zijn complexe smaak en aroma’s van zwarte bessen, cederhout en truffel.
  • Château Lafite Rothschild: Ook deze Franse wijn uit de Bordeaux-streek behoort tot de favorieten van Harry Mens. Château Lafite Rothschild heeft een rijke geschiedenis en staat bekend om zijn elegante smaak en aroma’s van zwarte bessen, cassis en tabak.
  • Domaine de la Romanée-Conti: Dit is een van de duurste wijnen ter wereld en Harry Mens is er groot fan van. Domaine de la Romanée-Conti is een Franse wijn uit de Bourgogne-streek en staat bekend om zijn complexe smaak en aroma’s van kersen, aardbeien en kruiden.
  • Château d’Yquem: Dit is een Franse dessertwijn uit de Bordeaux-streek en behoort tot de favorieten van Harry Mens. Château d’Yquem staat bekend om zijn zoete smaak en aroma’s van honing, abrikozen en citrusvruchten.
  • Penfolds Grange: Dit is een Australische wijn en een van de favorieten van Harry Mens. Penfolds Grange staat bekend om zijn krachtige smaak en aroma’s van zwarte bessen, chocolade en kruiden.

De Wijnkelder van Harry Mens

Harry Mens heeft een indrukwekkende wijnkelder met duizenden flessen wijn. Zijn wijnkelder is een waar paradijs voor wijnliefhebbers en bevat wijnen uit alle hoeken van de wereld. Harry Mens is altijd op zoek naar nieuwe en bijzondere wijnen om aan zijn collectie toe te voegen en zijn wijnkelder is dan ook voortdurend in ontwikkeling.

Naast zijn eigen wijnkelder is Harry Mens ook betrokken bij de wijnhandel. Hij heeft een eigen wijnimportbedrijf en importeert wijnen uit verschillende landen. Daarnaast organiseert hij ook regelmatig wijnproeverijen en wijnevenementen.

Conclusie

Harry Mens is niet alleen een bekende Nederlander, maar ook een gepassioneerde wijnliefhebber. Zijn liefde voor wijn gaat verder dan alleen het drinken ervan. Hij heeft veel kennis over wijn en is altijd op zoek naar nieuwe en bijzondere wijnen om aan zijn collectie toe te voegen. Zijn wijnkelder is een waar paradijs voor wijnliefhebbers en zijn favoriete wijnen behoren tot de meest prestigieuze en duurste wijnen ter wereld.

Als je zelf een liefhebber bent van wijn, dan is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen in de wijnkelder van Harry Mens of een van zijn wijnevenementen bij te wonen. Wie weet ontdek je wel een nieuwe favoriete wijn!

Nog meer ontdekken over wijn? Lees dan ons artikel over Beste rode wijn 2021: Een overzicht van de beste rode wijnen van het jaar.

Plaats een reactie