Wijn winkel Amsterdam: waar vind je de beste wijnen?

Amsterdam is een stad die bekend staat om haar bruisende uitgaansleven en gezellige terrassen. Een goed glas wijn mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Maar waar vind je de beste wijn winkels in Amsterdam? In dit artikel zetten we de beste wijn winkels voor je op een rijtje.

Wijn winkel amsterdam

1. Wijnhandel Koninginneweg

Wijnhandel Koninginneweg is een begrip in Amsterdam. Deze wijn winkel bestaat al sinds 1917 en heeft een uitgebreid assortiment aan wijnen uit alle hoeken van de wereld. Van Franse klassiekers tot Zuid-Afrikaanse pareltjes, bij Wijnhandel Koninginneweg vind je het allemaal. Het personeel is zeer deskundig en helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast organiseert de winkel regelmatig proeverijen en evenementen.

2. Wijnkoperij De Gouden Ton

Wijnkoperij De Gouden Ton heeft meerdere vestigingen in Nederland, waaronder een prachtige winkel in Amsterdam. Hier vind je een uitgebreid assortiment aan wijnen van hoge kwaliteit. De winkel heeft een mooie selectie aan Franse wijnen, maar ook wijnen uit andere landen zijn goed vertegenwoordigd. Het personeel is zeer deskundig en kan je alles vertellen over de wijnen in het assortiment. Daarnaast organiseert De Gouden Ton regelmatig proeverijen en evenementen.

3. Wijnhandel B.J. de Logie

Wijnhandel B.J. de Logie is een kleine, maar zeer gespecialiseerde wijn winkel in Amsterdam. Hier vind je voornamelijk wijnen uit Frankrijk en Italië, maar ook wijnen uit andere landen zijn goed vertegenwoordigd. Het personeel is zeer deskundig en kan je alles vertellen over de wijnen in het assortiment. Daarnaast organiseert de winkel regelmatig proeverijen en evenementen.

4. Wijnhandel Chabrol

Wijnhandel Chabrol is een Franse wijn winkel in Amsterdam. Hier vind je een uitgebreid assortiment aan Franse wijnen van hoge kwaliteit. Het personeel is zeer deskundig en kan je alles vertellen over de wijnen in het assortiment. Daarnaast organiseert de winkel regelmatig proeverijen en evenementen.

5. Wijnhandel van Krimpen

Wijnhandel van Krimpen is een begrip in Amsterdam. Deze wijn winkel bestaat al sinds 1879 en heeft een uitgebreid assortiment aan wijnen uit alle hoeken van de wereld. Van Franse klassiekers tot Zuid-Afrikaanse pareltjes, bij Wijnhandel van Krimpen vind je het allemaal. Het personeel is zeer deskundig en helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast organiseert de winkel regelmatig proeverijen en evenementen.

Conclusie

Amsterdam heeft een groot aantal wijn winkels waar je terecht kunt voor de beste wijnen. Of je nu op zoek bent naar Franse klassiekers of wijnen uit andere landen, er is voor ieder wat wils. De bovenstaande wijn winkels zijn stuk voor stuk aanraders en bieden een uitgebreid assortiment aan wijnen van hoge kwaliteit. Het personeel is zeer deskundig en kan je alles vertellen over de wijnen in het assortiment. Daarnaast organiseren de winkels regelmatig proeverijen en evenementen, zodat je nog meer kunt genieten van al het moois dat de wijn wereld te bieden heeft.

Nog meer ontdekken over wijn? Lees dan ons artikel over Alcoholvrije wijn Jumbo: een gezonde keuze.

Plaats een reactie