Ouwerkerk Wijn: De Passie van een Familiebedrijf

Ouwerkerk Wijn is een familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar actief is in de wijnhandel. Het bedrijf is gevestigd in het Zuid-Hollandse dorpje Ouddorp en wordt gerund door de familie Ouwerkerk. Het bedrijf heeft een uitgebreid assortiment aan wijnen uit verschillende landen en streken. De passie voor wijn zit bij de familie Ouwerkerk in het bloed en dat proef je terug in de kwaliteit van hun wijnen.

Ouwerkerk wijn

Geschiedenis van Ouwerkerk Wijn

Ouwerkerk Wijn is opgericht in 1989 door Jan Ouwerkerk. Jan had al jarenlang ervaring in de wijnhandel en besloot zijn eigen bedrijf te starten. In de beginjaren richtte het bedrijf zich voornamelijk op de verkoop van wijnen aan particulieren en horecazaken in de regio. Al snel groeide het bedrijf en werd het assortiment uitgebreid met wijnen uit andere landen en streken.

In 2005 namen de zoons van Jan, Arjan en Jeroen, het bedrijf over. Zij zetten de passie van hun vader voort en breidden het assortiment verder uit. Ook richtten zij zich meer op de online verkoop van wijnen. Inmiddels is Ouwerkerk Wijn uitgegroeid tot een bekende naam in de wijnwereld en worden hun wijnen door heel Nederland verkocht.

Assortiment van Ouwerkerk Wijn

Ouwerkerk Wijn heeft een uitgebreid assortiment aan wijnen uit verschillende landen en streken. Zo hebben zij wijnen uit Frankrijk, Spanje, Italië, Portugal, Zuid-Afrika, Australië en Nieuw-Zeeland. Het assortiment bestaat uit rode, witte en rosé wijnen, maar ook uit mousserende wijnen en dessertwijnen.

De wijnen worden zorgvuldig geselecteerd door de familie Ouwerkerk. Zij proeven alle wijnen zelf en selecteren alleen de wijnen die aan hun hoge kwaliteitseisen voldoen. Hierdoor ben je bij Ouwerkerk Wijn altijd verzekerd van een goede fles wijn.

Service en Advies

Bij Ouwerkerk Wijn staat service hoog in het vaandel. Zo kun je altijd terecht bij de familie Ouwerkerk voor advies over welke wijn het beste bij jouw smaak en gerecht past. Ook kun je bij hen terecht voor het samenstellen van een wijnkaart voor jouw horecazaak.

Daarnaast biedt Ouwerkerk Wijn ook de mogelijkheid om wijnen te laten bezorgen op locatie. Zo kun je bijvoorbeeld een wijnproeverij organiseren op jouw bedrijf of thuis. De familie Ouwerkerk komt dan langs met een selectie van hun beste wijnen en geeft uitleg over de wijnen en de bijbehorende gerechten.

Online Bestellen

Je kunt de wijnen van Ouwerkerk Wijn gemakkelijk online bestellen via hun website. Hier vind je het volledige assortiment en kun je eenvoudig jouw favoriete wijnen bestellen. Bestellingen worden snel geleverd en bij bestellingen boven de €50,- betaal je geen verzendkosten.

Daarnaast biedt Ouwerkerk Wijn ook de mogelijkheid om een wijnabonnement af te sluiten. Hierbij ontvang je elke maand een selectie van de beste wijnen van dat moment. Zo hoef je nooit meer zonder goede wijn te zitten en ontdek je elke maand nieuwe wijnen.

Conclusie

Ouwerkerk Wijn is een familiebedrijf met een passie voor wijn. Het assortiment bestaat uit wijnen van hoge kwaliteit uit verschillende landen en streken. Bij Ouwerkerk Wijn staat service hoog in het vaandel en kun je altijd terecht voor advies en hulp bij het samenstellen van een wijnkaart. Bestellen kan gemakkelijk online en bij bestellingen boven de €50,- betaal je geen verzendkosten. Met een wijnabonnement ontvang je elke maand een selectie van de beste wijnen van dat moment. Bij Ouwerkerk Wijn ben je altijd verzekerd van een goede fles wijn.

Nog meer ontdekken over wijn? Lees dan ons artikel over Auslese wijn: een zoete verleiding.

Plaats een reactie