Witte wijn Lidl 2020: een overzicht van de beste wijnen

De Lidl staat bekend om zijn uitstekende wijnaanbod. Ook in 2020 heeft de supermarkt weer een aantal heerlijke witte wijnen in het assortiment. In dit artikel geven we een overzicht van de beste witte wijnen die je bij de Lidl kunt vinden.

Witte wijn lidl 2020

1. Cimarosa Sauvignon Blanc

De Cimarosa Sauvignon Blanc is een heerlijke witte wijn uit Chili. Deze wijn heeft een frisse en fruitige smaak met tonen van citrus en groene appel. De wijn is perfect als aperitief of bij lichte gerechten zoals salades en visgerechten. De Cimarosa Sauvignon Blanc is verkrijgbaar bij de Lidl voor een zeer scherpe prijs.

2. Cimarosa Chardonnay

De Cimarosa Chardonnay is een witte wijn uit Zuid-Afrika. Deze wijn heeft een volle en romige smaak met tonen van vanille en tropisch fruit. De wijn is perfect bij gerechten met kip, vis en romige sauzen. De Cimarosa Chardonnay is verkrijgbaar bij de Lidl voor een zeer scherpe prijs.

3. Cimarosa Pinot Grigio

De Cimarosa Pinot Grigio is een heerlijke witte wijn uit Italië. Deze wijn heeft een frisse en fruitige smaak met tonen van peer en citrus. De wijn is perfect als aperitief of bij lichte gerechten zoals salades en visgerechten. De Cimarosa Pinot Grigio is verkrijgbaar bij de Lidl voor een zeer scherpe prijs.

4. Cimarosa Chenin Blanc

De Cimarosa Chenin Blanc is een witte wijn uit Zuid-Afrika. Deze wijn heeft een frisse en fruitige smaak met tonen van appel en perzik. De wijn is perfect als aperitief of bij lichte gerechten zoals salades en visgerechten. De Cimarosa Chenin Blanc is verkrijgbaar bij de Lidl voor een zeer scherpe prijs.

5. Cimarosa Vermentino

De Cimarosa Vermentino is een heerlijke witte wijn uit Italië. Deze wijn heeft een frisse en fruitige smaak met tonen van citrus en groene appel. De wijn is perfect als aperitief of bij lichte gerechten zoals salades en visgerechten. De Cimarosa Vermentino is verkrijgbaar bij de Lidl voor een zeer scherpe prijs.

6. Cimarosa Colombard Sauvignon Blanc

De Cimarosa Colombard Sauvignon Blanc is een witte wijn uit Zuid-Afrika. Deze wijn heeft een frisse en fruitige smaak met tonen van citrus en groene appel. De wijn is perfect als aperitief of bij lichte gerechten zoals salades en visgerechten. De Cimarosa Colombard Sauvignon Blanc is verkrijgbaar bij de Lidl voor een zeer scherpe prijs.

7. Cimarosa Gewürztraminer

De Cimarosa Gewürztraminer is een heerlijke witte wijn uit Duitsland. Deze wijn heeft een volle en kruidige smaak met tonen van lychee en rozenblaadjes. De wijn is perfect bij gerechten met kruidige smaken zoals Aziatische gerechten en curry’s. De Cimarosa Gewürztraminer is verkrijgbaar bij de Lidl voor een zeer scherpe prijs.

8. Cimarosa Riesling

De Cimarosa Riesling is een witte wijn uit Duitsland. Deze wijn heeft een frisse en fruitige smaak met tonen van appel en perzik. De wijn is perfect als aperitief of bij lichte gerechten zoals salades en visgerechten. De Cimarosa Riesling is verkrijgbaar bij de Lidl voor een zeer scherpe prijs.

Conclusie

De Lidl heeft ook in 2020 weer een uitstekend aanbod aan witte wijnen. Of je nu op zoek bent naar een frisse Sauvignon Blanc of een volle Chardonnay, bij de Lidl vind je het allemaal. En het beste van alles is dat deze wijnen verkrijgbaar zijn voor een zeer scherpe prijs. Dus waar wacht je nog op? Ga naar de Lidl en ontdek jouw favoriete witte wijn!

Nog meer ontdekken over wijn? Lees dan ons artikel over Scaia wijn Gall en Gall: Een heerlijke Italiaanse wijn.

Plaats een reactie