google.com, pub-4579791368436773, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Beste witte wijn Lidl 2020

De Lidl staat bekend om zijn goede wijnen voor een betaalbare prijs. Maar welke witte wijn van de Lidl is nu eigenlijk de beste? In dit artikel zetten we de beste witte wijnen van de Lidl voor je op een rijtje.

Beste witte wijn lidl 2020

1. Cimarosa Sauvignon Blanc

De Cimarosa Sauvignon Blanc is een heerlijke witte wijn uit Chili. Deze wijn heeft een frisse smaak met tonen van citrus en groene appel. De wijn is perfect als aperitief of bij een lichte maaltijd. De Cimarosa Sauvignon Blanc is verkrijgbaar bij de Lidl voor een prijs van €4,99.

2. Cimarosa Chardonnay

De Cimarosa Chardonnay is een witte wijn uit Zuid-Afrika. Deze wijn heeft een volle smaak met tonen van tropisch fruit en vanille. De wijn is perfect bij een gerecht met vis of gevogelte. De Cimarosa Chardonnay is verkrijgbaar bij de Lidl voor een prijs van €4,99.

3. Cimarosa Chenin Blanc

De Cimarosa Chenin Blanc is een witte wijn uit Zuid-Afrika. Deze wijn heeft een frisse smaak met tonen van appel en peer. De wijn is perfect als aperitief of bij een lichte maaltijd. De Cimarosa Chenin Blanc is verkrijgbaar bij de Lidl voor een prijs van €4,99.

4. Cimarosa Pinot Grigio

De Cimarosa Pinot Grigio is een witte wijn uit Italië. Deze wijn heeft een frisse smaak met tonen van citrus en perzik. De wijn is perfect als aperitief of bij een lichte maaltijd. De Cimarosa Pinot Grigio is verkrijgbaar bij de Lidl voor een prijs van €4,99.

5. Cimarosa Vermentino

De Cimarosa Vermentino is een witte wijn uit Italië. Deze wijn heeft een frisse smaak met tonen van citrus en groene appel. De wijn is perfect als aperitief of bij een lichte maaltijd. De Cimarosa Vermentino is verkrijgbaar bij de Lidl voor een prijs van €4,99.

6. Cimarosa Gavi

De Cimarosa Gavi is een witte wijn uit Italië. Deze wijn heeft een frisse smaak met tonen van citrus en groene appel. De wijn is perfect als aperitief of bij een lichte maaltijd. De Cimarosa Gavi is verkrijgbaar bij de Lidl voor een prijs van €6,99.

7. Cimarosa Soave

De Cimarosa Soave is een witte wijn uit Italië. Deze wijn heeft een frisse smaak met tonen van citrus en groene appel. De wijn is perfect als aperitief of bij een lichte maaltijd. De Cimarosa Soave is verkrijgbaar bij de Lidl voor een prijs van €4,99.

8. Cimarosa Chablis

De Cimarosa Chablis is een witte wijn uit Frankrijk. Deze wijn heeft een frisse smaak met tonen van citrus en mineralen. De wijn is perfect bij een gerecht met vis of schaaldieren. De Cimarosa Chablis is verkrijgbaar bij de Lidl voor een prijs van €9,99.

Conclusie

De Lidl heeft een ruim assortiment aan witte wijnen voor een betaalbare prijs. De Cimarosa wijnen zijn stuk voor stuk heerlijke wijnen die perfect zijn als aperitief of bij een lichte maaltijd. De Cimarosa Sauvignon Blanc, Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Grigio en Vermentino zijn verkrijgbaar voor een prijs van €4,99. De Cimarosa Gavi en Soave zijn verkrijgbaar voor een prijs van respectievelijk €6,99 en €4,99. De Cimarosa Chablis is verkrijgbaar voor een prijs van €9,99. Kortom, voor een goede witte wijn hoef je niet ver te zoeken en kun je terecht bij de Lidl.

Nog meer ontdekken over wijn? Lees dan ons artikel over Rode wijn aanbieding: waar moet je op letten?.

Plaats een reactie