Beste rode wijn Aldi 2020

Als wijnliefhebber ben je vast op zoek naar de beste rode wijn die je kunt vinden. En als je dan ook nog eens op zoek bent naar een goede prijs-kwaliteitverhouding, dan kom je al snel uit bij de Aldi. Maar welke rode wijn moet je dan kiezen? In dit artikel zetten we de beste rode wijnen van Aldi in 2020 voor je op een rijtje.

Beste rode wijn aldi 2020

1. Toro Loco Tempranillo

De Toro Loco Tempranillo is een heerlijke rode wijn uit Spanje. Deze wijn heeft een volle smaak met tonen van rijp fruit en een lichte kruidigheid. De afdronk is zacht en lang. Deze wijn is perfect om te drinken bij een stuk rood vlees of bij een kaasplankje. En het beste van alles? Deze wijn kost slechts €3,99 bij de Aldi.

2. Cimarosa Cabernet Sauvignon

De Cimarosa Cabernet Sauvignon is een rode wijn uit Chili. Deze wijn heeft een dieprode kleur en een volle smaak met tonen van zwarte bessen en een lichte kruidigheid. De afdronk is lang en fruitig. Deze wijn is perfect om te drinken bij een stuk gegrild vlees of bij een kaasplankje. En het beste van alles? Deze wijn kost slechts €3,99 bij de Aldi.

3. Vina Decana Reserva

De Vina Decana Reserva is een rode wijn uit Spanje. Deze wijn heeft een dieprode kleur en een volle smaak met tonen van rijp fruit, vanille en een lichte kruidigheid. De afdronk is zacht en lang. Deze wijn is perfect om te drinken bij een stuk rood vlees of bij een kaasplankje. En het beste van alles? Deze wijn kost slechts €5,99 bij de Aldi.

4. Cimarosa Shiraz

De Cimarosa Shiraz is een rode wijn uit Australië. Deze wijn heeft een dieprode kleur en een volle smaak met tonen van zwarte bessen en een lichte kruidigheid. De afdronk is lang en fruitig. Deze wijn is perfect om te drinken bij een stuk gegrild vlees of bij een kaasplankje. En het beste van alles? Deze wijn kost slechts €3,99 bij de Aldi.

5. Vina Decana Gran Reserva

De Vina Decana Gran Reserva is een rode wijn uit Spanje. Deze wijn heeft een dieprode kleur en een volle smaak met tonen van rijp fruit, vanille en een lichte kruidigheid. De afdronk is zacht en lang. Deze wijn is perfect om te drinken bij een stuk rood vlees of bij een kaasplankje. En het beste van alles? Deze wijn kost slechts €7,99 bij de Aldi.

Conclusie

Als je op zoek bent naar de beste rode wijn bij de Aldi in 2020, dan zijn er genoeg opties om uit te kiezen. Of je nu op zoek bent naar een volle Tempranillo uit Spanje of een fruitige Shiraz uit Australië, de Aldi heeft het allemaal. En het beste van alles? Deze wijnen zijn allemaal zeer betaalbaar, waardoor je niet veel geld hoeft uit te geven om te genieten van een heerlijk glas rode wijn.

Nog meer ontdekken over wijn? Lees dan ons artikel over Wijn met eigen etiket: een uniek cadeau voor elke gelegenheid.

Plaats een reactie