google.com, pub-4579791368436773, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Bag-in-box wijn Lidl: de voordelen van deze verpakking

Bag-in-box wijn is een populaire verpakking voor wijn die steeds meer terrein wint. Ook Lidl heeft verschillende soorten bag-in-box wijn in het assortiment. Maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen van deze verpakking? In dit artikel lees je alles over bag-in-box wijn Lidl en waarom deze verpakking zo handig is.

Bag-in-box wijn lidl

Wat is bag-in-box wijn?

Bag-in-box wijn is een verpakking waarbij de wijn in een plastic zak zit die in een kartonnen doos is geplaatst. De zak heeft een kraantje waarmee je de wijn kunt tappen. Deze verpakking is vooral handig voor wijnen die je regelmatig drinkt, zoals huiswijnen. De wijn blijft namelijk langer goed dan bij een fles wijn, omdat er geen zuurstof bij kan komen. Hierdoor blijft de wijn langer vers en kun je er langer van genieten.

De voordelen van bag-in-box wijn Lidl

Lidl heeft verschillende soorten bag-in-box wijn in het assortiment. Hieronder lees je de voordelen van deze verpakking bij Lidl:

  • Goede prijs-kwaliteitverhouding: Bag-in-box wijn is over het algemeen goedkoper dan wijn in flessen. Bij Lidl is dit niet anders. De bag-in-box wijnen van Lidl hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding en zijn daardoor erg populair.
  • Handig in gebruik: Het tappen van wijn uit een bag-in-box is erg makkelijk. Je hoeft alleen maar het kraantje open te draaien en de wijn stroomt eruit. Hierdoor is het ook handig voor feestjes of als je veel gasten over de vloer hebt.
  • Langer houdbaar: Zoals eerder genoemd blijft wijn in een bag-in-box langer goed dan wijn in flessen. Bij Lidl kun je daarom ook grotere verpakkingen kopen, zoals een 3 liter verpakking. Hierdoor kun je langer van de wijn genieten en hoef je niet steeds nieuwe flessen te kopen.
  • Keuze uit verschillende soorten: Bij Lidl kun je kiezen uit verschillende soorten bag-in-box wijn. Zo hebben ze onder andere rode, witte en rosé wijnen in het assortiment. Ook hebben ze wijnen uit verschillende landen, zoals Frankrijk, Spanje en Italië.

De nadelen van bag-in-box wijn Lidl

Natuurlijk zijn er ook nadelen aan bag-in-box wijn. Hieronder lees je de nadelen van bag-in-box wijn bij Lidl:

  • Minder geschikt voor bewaren: Bag-in-box wijn is minder geschikt om langere tijd te bewaren. Als je een wijn wilt bewaren voor een speciale gelegenheid, kun je beter een fles wijn kopen.
  • Minder geschikt voor cadeau: Een bag-in-box wijn is minder geschikt om cadeau te geven. Een fles wijn ziet er vaak mooier uit en is daarom geschikter om cadeau te geven.
  • Minder keuze in merken: Bij Lidl heb je minder keuze in merken dan bij een wijnwinkel. Als je op zoek bent naar een specifiek merk, kun je beter naar een wijnwinkel gaan.

Conclusie

Bag-in-box wijn is een handige verpakking voor wijnen die je regelmatig drinkt. Bij Lidl kun je kiezen uit verschillende soorten bag-in-box wijn met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het tappen van wijn uit een bag-in-box is erg makkelijk en de wijn blijft langer goed dan bij een fles wijn. Natuurlijk zijn er ook nadelen aan bag-in-box wijn, zoals dat het minder geschikt is om cadeau te geven en minder keuze in merken. Maar over het algemeen is bag-in-box wijn bij Lidl een goede keuze als je op zoek bent naar een makkelijke en voordelige manier om wijn te drinken.

Nog meer ontdekken over wijn? Lees dan ons artikel over Barefoot wijn aanbieding: geniet van heerlijke wijnen voor een scherpe prijs.

Plaats een reactie